tirsdag 12. august 2008

Gammelt nytt

Denne LO'en ble laget til en utfordring på Hobbyscrap. Utfordringen gikk ut på å scrappe barnas tegninger. Jeg brukte en tegning som Robin begynte på i samme sekund han kom tilbake til hytta etter å ha vært i Randers Regnskov. Han forelsket seg helt i gribbene der. Han fikk en gribbamse fra souvenirbutikken og den fikk navnet herr Gribb. I bilen på vei til hytta begynte han å spinne på en historie om at Anders And (måkebamsen hans fra en annen danmarkstur) hadde brent ned huset til herr gribb slik at han måtte hevne seg. Det var ikke måte på hevn...stakkars Anders And ble brent på bål, skutt opp i rakett,druknet osv osv...skikkelig Tom & Jerry humor... Har kombinert bildene fra Regnskoven og tegningen og på de 3 tagene bak bildene er det fullstappet med tekst.

5 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så herlig side da og flott tegning. Det er helt utrolig hva de små klarer å spinne i hop;) De har en sånn fantastisk fantasi. Kjempeflott side du har med masse flott å se på. Takk for titten.

Lin sa...

Synes denne Lo'en ble kanon stilig med så mange bilder, og gode bilder. Tegningen til Robin er jo bare så fantasifull. En hel liten "historie" på en dobbel lo.

Else Irene sa...

*hihihi* Herlig historie og herlig tegning laget av Robin! Så godt at barna våre har masse fantasi, akkurat slik det skal være :) LO`en ble kjempebra, med flotte bilder :) Danmark er dejligt!

Ha en fin dag!

Klem, elsi

Karen sa...

Denne er helt herlig!! Fargene du har valgt passet temaet flott! Tusen takk for at du var innom bloggen min også, det setter jeg pris på:)

Anonym sa...

Så kul side da!!

Det var kjempekjekt å komme tilbake her etter en laber sommer!! Så mye fint du har i bloggen din. Suger til meg inspirasjon jeg;)