lørdag 19. juli 2008

ATC bytting

Karen lurte på om noen ville bytte ATC med henne, og jeg var ikke sen om å svare. Jeg har fått så sansen for disse små kunstverkene og samlegenet mitt kjører på høygir. Jeg må bare vise frem den nydelige ATC'en som kom i posten for noen dager siden. Den er bare så utrolig lekker!! Tusen takk Karen!! Hun lagte ATC'en som et slags visittkort med bilde av seg selv så jeg tenkte jeg kunne bruke samme tema. Ville prøve noe nytt så jeg printet bildet ut på transparent.

5 kommentarer:

Camilla G sa...

Gosj - nydelig. Jeg har alltid tenkt at ATC-næhei det var ikke noe for meg. Men nå kjenner jeg at jeg trekker mer og mer mot det, for det er jo virkelig kjekt å se på dem, de forskjellige matrialene, teknikker, farger & budskap. Kanskje jeg blir en ATC samler jeg også:) Virkelig flott den layouten din under her - digger lysekronen og tittelen med blingramme!

Jamie Pyles sa...

This is so cool! Great idea!!! Love your designs!

Lin sa...

Har sett denne in real life, å den er kul- akkurat som deg. Det ble så stilig når du printet bildet på overhead papir.

Snuppelure sa...

WOW så nydelig ATC både den du fikk og den du selv har laget :)

lin sa...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情