tirsdag 20. mai 2008

LO'er


Har fått høre at LO'er savnes i bloggen min. Den siste jeg laget kan ikke vises på et par dager ennå siden den er til en konkurranse på Hobbyscrap.no. På den øverste har jeg lånt Kelly Gorees oppsett og er inspirert av Ingvilds nydelige stil. Har scrappet lite i det siste siden folk driver på å fylle år hele tiden og trenger bursdagskort, så jeg slenger med et knippe gamle LO'er.
Hadde forresten en fantastisk tur til Danmark med nydelig vær og fantastisk reisefølge. Lite scrappeting i butikkene så det ble pynt til huset istedenfor.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Her var det mye lekkert! Både LO'er og kort.

Ingvild Bolme sa...

Ååååh så kjekt å se de nydelige LO'ene dine her inne Anne Jorunn! Håper vi får se mer av alt det fina du har lagd, og gleder meg til å se enda mer av dine kunstverk i fremtiden!

Beata Ewa sa...

Der var de, ja!!! Jeg har savnet de flotte LOerne dine her i bloggen din :-)
Disse er fantastisk flotte! Du er min store guru når det gjelder oppsett, fargevalg, ja, alt i grunnen!!
Gleder meg til å se mer fra din kant :-)

Klem, Beata

lin sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室