onsdag 7. mai 2008

Bursdagskort


Rebecka har vært i bursdag og da behøvdes selvfølgelig et kort. Dette ble laget i hui og hast. Jeg er alltid sent ute og kortene jeg har liggende synes jeg aldri passer til mottageren. Motivet er ikke et stempeltrykk, men er printet ut fra internett og så malte jeg det med H2O. Det er bursdagsselskap i morgen igjen så nå må jeg igang med et kort til. Det blir lite scrapping for tiden. Vi reiser en uke til Danmark på søndag så jeg får scrappe når jeg kommer hjem. Vet at det er en fotobutikk med scrappeutstyr i nærheten av dit vi skal så forhåpentligvis så kommer jeg hjem med litt nytt!

4 kommentarer:

Ingvild Bolme sa...

Så skjønnnnnt kort! Er ikke så "stempelgal",men dette var søtt! Faktisk ligner det trykket på en t-skjorte jeg nylig kjøpte til nurket ;-)

Kjekt å endelig se dine nydelige arbeid i egen blogg, de fortjener et sted som dette å bli vist frem på.Lykke til videre med bloggen, kommer til å titte inn ofte vennen ;-)

Lin sa...

Du er så god på fargelegging av stempeltrykk.Dette kortet er bare såååååå lekkert. Min favoritt- helt klart.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網