søndag 25. oktober 2009

Bursdagskort

Jeg syntes det var på tide å stikke innom her for å tørke støv. Jeg håper jeg skal klare å oppdatere litt oftere, og jeg tenkte at selv om det er fem mnd siden jeg hadde bursdag så kan jeg vise fram alle de lekre kortene jeg fikk til dagen min. Et lekkert vintgekort fra Grethe Elise. Dette kortet nøt jeg synet av på et forum og ble utrolig glad da det lå i min postkasse. Dette utrolig skjønne kortet fra Lin fikk meg til å elske Sarah Kay stempler. Dette herlige kortet med flotte spreke sommerfarger er fra Siv Linda Dette stilige kortet er fra fra Solveig. Så kult med egenprodusert papir!! Dette glitrende og nydelige kortet er fra Jane Dette søte kortet med fristende jordbær på er fra Wenche Og et aldeles nydelig sommerlig kort fra Ingvild. Dette kortet gjorde meg stum av beundring! Tusen, tusen takk jenter!! Kortene står til utstilling i det aller helligste rommet i huset, nemlig scrapperommet :-)

5 kommentarer:

Lin sa...

Å jeg får nyte synet av alle disse flotte kortene, når vi har scrappekvelder:)

Unknown sa...

Mye flotte kort Anne Jorunn, eg har og et flott som står t utstilling hos meg. Du e flinke! :)

Jonna sa...

Så nydelige kort! Og så kjekt å se at det var en oppdatering i bloggen din igjen... ;-)

Ingvild Bolme sa...

Åååååhh så kjekt å se at du har pusset støv her inne Anne Jorunn! :-D Og så heldig du er så har fått så mange fine kort! ;-)
Gleder meg masse til å se flere oppdateringer her inne, og å få se arbeid i fra deg!

Ha en fin dag!
klem.

lin sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室