onsdag 26. november 2008

Et minialbum, et kort og en LO.

Måtte bare innom og blåse litt støv av bloggen min... Som alle andre papirgale mennesker så har jeg travle dager med julekort og -julegavemekking. Kjenner jeg savner det å bare scrappe for å scrappe... Jeg har også begynt å jobbe igjen nå etter en pause på 3,5 år og det merkes på produksjonen(og det merkes enda bedre på hybelkaninene *flau*) Svigermor var på Bruce Springsteen konsert i sommer og hadde ymtet et lite ønske om en minnebok derfra.Siden hun har bursdag i disse dager så ble minialbumet gaven fra oss. Hun fant ikke billettene igjen og ikke hadde de tatt bilder så jeg måtte på nettet og stjele. Kjenner noen bildene sine igjen så er det bare å hyle ut så skal jeg kreditere ;) Albumet ble tatt vel imot :) Kort laget av emballasje og rester Og til slutt en Lo jeg laget for en stund siden, men som aldri er blitt vist fram: Bildene på denne LO'en er tatt på Utstein Kloster i sommer og jeg synes Robin ser så herlig tankefull ut:) Har brukt papir fra 7Gypsies, thickers, rub-ons fra Basic Grey, brads og bling. Takk for at du er innom bloggen min!!

6 kommentarer:

Ellen* sa...

Hey - så kult Bruce-album!! Jeg var óg på konsert i sommer, og nå ble jeg inspirert til å scrappe den LO'en jeg hadde tenkt! :o)

mo9ca sa...

Å så gøy å se noe fra din kant igjen Anne Jorunn!!
Digger alt du har laget, og skjønner godt at minialbumet ble godt tatt imot av svigermor, for det var kjempekult!!

Ha en herlig dag videre!
*klem*

Jonna sa...

Den LO'en var bare nydelig! Fikk virkelig lyst til å scraplifte den...
Lekkert kort og kjempeflott minialbum også!

Ingvild Bolme sa...

Alt du lager blir alltid like vellykket Anne Jorunn, du er et stort talent!
Minialbumet har en gjennomført stil som du har beholdt fra forside til slutt og som passer temaet så utrolig godt. Forsiden var jo kjempekul, og ideen med en CD inni og en låtliste fra konserten(?) var jo genialt, ikke rart denne gaven ble godt mottatt!

Og det kreative kortet... så flott! Hvor tar du alt i fra? Greide ikke å kjenne igjen pakningen, men sååå stilig med sammenrullede sedler oppi. Og du er en MESTER på diecuts, ingen svinger craft knife'n som deg! ;-)

Og den siste LO'n har jeg sett live, og den er nydelig! Du burde nesten hatt med detaljbilder av denne slik at de NYYYDELIGE detaljene som f.eks at du har tegnet søylene nedover bildet for hånd (!), kommer bedre frem til sin rett. For det du gjør Anne Jorunn er kunstverk som fortjener å bli vist frem, du er så utrolig dyktig og alt du lager er like nydelig! Digger også at du har fremhevet ordet "dreams" og beholt resten i kraft.

Ønsker deg en herlig dag, og kjekt å se noe nytt fra deg her inne igjen! ;-)

Scrappelise sa...

Knalltøft minialbum og restekortet var skikkelig stilig! Ha en fin helg!

lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網