torsdag 9. oktober 2008

Lenge siden sist...

For noen uker siden bestemte jeg meg for å abbonere på Bad Girls kits. Det kommer jo ikke i posten over natten akkurat og jeg ville ha med en gang så jeg fant ut at jeg kunne jo lage mitt eget kit! Fant frem masse papirer og stæsj som jeg mente kunne være litt typisk Bad Girls og satte igang med scrapping. Her er resultatet: Kjempekjekt å leke seg med litt sterkere farger enn jeg vanligvis pleier å bruke. Papir"blomstene" fant jeg oppskrift på i siste nr. av Ett Trykk.

11 kommentarer:

Nina I. sa...

Skikkelig kul LO Anne Jorunn!! Stilige blomster du har laga;)

Kjekt å se noe nytt inne hos deg igjen;)

Ha en strålende helg!

lillesmor sa...

Denne ble jo bare så kul da! Likte ideen din om å lage et kit på denne måten og utfordre seg selv til å lage noe ut av det.

Scrappelise sa...

Hei Anne Jorunn! Jeg er nå den heldige eier av en av de ATCène du har laget til HappyHobby på Gjøvik og den er aldeles nydelig! Jeg likte motivet , fargene og ikke minst det "drømmende" utseendet du har laget ut av bildet. Jeg er ikke så erfaren på teknikker og lurer veldig på hva du har gjort med det bildet. Er det du selv som har tonet ut kantene på selve fotoet og hva er det ellers du har gjort? Håper du vil fortelle det, det er som sagt helt nydelig!

Lin sa...

Denne LO'en ble knalltøff. Så den såkalte "pakken" før du begynte, å må innrømme at jeg var litt skeptisk lol., men den ble dritstilig. Liker spesielt godt homemade blomstene og sol og skyene, også så kult at du har brukt en crogs figur.lol.
Klem frå Lin

Scrappelise sa...

Hei, hei! takk for svar og hyggelig bloggbesøk! ATC-en jeg byttet til meg er en ANGEL-ATC ja. Den er nyyydelig. Du behøver ikke å skrive noen lang avhandling til meg (men kanskje du er glad i å skrive, hi,hi) men jeg har veeldig lyst til å vite hvordan den er laget. ha en fin kveld!

Karina Beck sa...

Superflot Lo. Mange søde detaljer.

Ingvild Bolme sa...

Bare såååå digg denne var da! Og ja, SKIKKELIG Bad Girls, men også MASSEVIS av deg! ;-)Kul utfordring som ga en herlig LO som resultat!

Håper alt står bra til!

Anne Lise sa...

Så fin LO.

Anonym sa...

WOW så kul lo!! Digger den!!

Høst klem fra meg :)

-ae-

Beate sa...

Oi, den ble jo kjempestilig!! Den kule ugla da!! lol*

Ønsker deg en flott lørdagskveld

mumi sa...

For en råkul LO!!!Digget fargene, blomstene, ja egentlig alt :)