søndag 26. oktober 2008

Ditt eventyrland

Huff...jeg er seriøst dårlig på blogging...Har brukt mye mindre tid på pc'en i det siste og mye mer på scrapperommet. Mekker julegaver og julekort som bare det. Håper å slippe å sitte oppe om nettene hele desember i år;) Kan ikke vise så mye av det jeg har laget enda, men her er en LO som jeg ikke har vist frem :)Beklager elendige bilder *dumme overlaygjennskinn* Treet har jeg brukt laaang tid på...hadde det faktisk med meg på ferie i sommer og sydde kantene på der. Blir så rastløs hvis jeg ikke har noe å henge fingrene i. Blomstene tror jeg er fra Bazzill, de har jeg stemplet på og hatt på en dæsj distressmaling og en brad i midten. Ellers har jeg brukt Bazzill, mønsterpapir fra Fancy Pants, Daisy D., Hambly og 7 Gypsies, Hambly overlays, rub-ons fra basic Grey, thickers fra AC og bånd. Bildet av Rebecka er tatt i skogen på Bore under en søndagstur i sommer. Ha en fortreffelig søndagskveld!!:-)

7 kommentarer:

Unknown sa...

Hallo Anne Jorunn! Så kjekt å lesa bloggen din , fy søren så flinke du e å laga sånn scrappeting! :) Får lyst t å begynna sjøl :) glede meg t å lesa, å ikkje minst se mer :)

Carrin sa...

Du har en heeeeerlig stil altså!!! Virkelig flott!

Beata Ewa sa...

Denne var bare sååååå kul!!! HArmonisk side i samstemte farger! Og ikke minst - nydelig bilde av Rebecka!
Og de sydde kantene på treet - wow sier jeg bare!!!

Klem, Beata

{ Kristina } sa...

Kjempefin layout! :) Jeg liker veldig godt det treet du har laget.

Ingvild Bolme sa...

Jeg bare digger digger digger denne Anne Jorunn, aldeles nydelig er den! Det treet er ubeskrivelig kult, heltrått! Hvordan kom du på det??? Noe av det kuleste jag har sett av en detaljert løsning faktisk! Fargene og alt i hele LO'n er bare såååå fint!

Ha en super dag vennen!

Anne-Jorunn:) sa...

dette va skam bra:) du e jo kjempe flinke;)

Anne Karin sa...

Åååh! Denne var utrolig fin!!!