torsdag 29. mai 2008

Tagget


Ingvild har tagget meg. Jeg skal fortelle 7 sannheter om meg selv.
* Jeg elsker å være alene hjemme. Får alltid energikick da og huset er som regel helt blåst når ungene og samboeren kommer hjem.
*Jeg er en skikkelig samler. Har samlet på alt mulig opp gjennom tidene. Akkurat nå er det ATC'er som er det store.
*Jeg HATER å lage middag! Det er det absolutt verste jeg gjør i løpet av dagen, men det går alikevel ikke en dag uten at vi spiser noe varmt.
*Jeg er en lesehest og har mange hundre bøker hjemme. Har kjøpt bøker siden jeg var 12 år og har virkelig ikke plass til mer så nå planlegger vi å bygge ut stuen.
*Jeg liker ikke å gå uten sko. Til min samboers store fortvilelse går jeg alltid med sko inne.
*Jeg sluttet å trene samme dag som jeg oppdaget scrapbooking.
* Jeg har vært sammen med samboeren min i nøyaktig 12 år og 5 dager.
Nå skulle jeg vel egentlig ha utfordret 7 nye, men det ser ut som om de aller fleste allerede er tagget så det hopper jeg fint over...
Legger ved en LO jeg laget til en konkurranse på Hobbyscrap.no. Alle deltagerne fikk et kit av Ingvild og vi skulle lage minst en LO hver. Vi skulle bruke litt av alt. Vi fikk masse papir, blomster, bånd, knapper og journalingcard. Jeg slet veldig med å få papirene til å passe sammen, men følte vel til slutt at jeg klarte det sånn noenlunde. Uansett så er jeg kjempeglad for at jeg prøvde meg på noe som absolutt ikke er "meg"! Jeg trenger å komme meg litt ut av sporet av og til og tenke nytt!

5 kommentarer:

Roxane sa...

I love this page and your yesterday's black and white one is very beautiful !

Ingvild Bolme sa...

Se der ja! ;-) Mange fine svar Anne Jorunn, kjekt å lese!

Og den LO'n greide du utmerket! ..som alt annet du lager ;-) Du er alltid flink til å lage noe lekkert ut av det du får tildelt av produkter.

Beata Ewa sa...

Kjekt å få vite litt mer om deg, Anne Jorunn! Kjenner meg veldig igjen i det med middagen :-)

Synes at den LOen klarte du med glans!! Det var ikke lett - jeg slet ganske mye, jeg også - det var alltid et papir som ikke passet med de andre :-) Du fikk det til helt utmerket - siden er veldig harmonisk!

Ha en flott helg!

Salte sa...

Nydelig layout!! Morsomt å lese om deg :)

Julie Allain sa...

You have been featured on INSPIRATIONAL :)